Livet grönare än förväntat

Det var inte meningen att jag skulle överleva lucia 2014. Det känns helt osannolikt att det inte ens har gått ett halvår sen jag bestämde mig för att ändå leva vidare.  Nu är jag mycket glad för att jag lever. Jag har ett bra liv, ett mer aktivt och rikt liv än på mycket länge. Jag är tacksam!

En dag hörde en reporter från SvD av sig – hon ville prata om att återta makten över sitt eget liv. Hon undrade om jag hade lust att dela med mig av mina erfarenheter. Okej då. Här kommer hennes artikel från 4 maj 2015.

http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/kanslodagbok-larde-henne-vara-frisk_4529950.svd

En tanke på “Livet grönare än förväntat

  1. Katja

    Hej,
    Jag har precis läst artikeln i SvD. Tack för att du delar med dig. Jag har samma diagnos och har snurrat i psykiatrin i 20 år. Jag kämpar för att få ett normalt liv ( vad det nu är). Jag kämpar mot negativa tankar och att inte skada mig när jag blir frustrerad. Sakta men säkert vågar jag tro att jag är på rätt väg. Mitt självskadebeteende har dämpats och jag har kommit ut lite i arbetslivet efter 20 år. Men det är kämpigt! Jag försöker hitta olika strategier för att klara vardagen och livet. Tack för tipsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


%d bloggare gillar detta: